Privacy Policy

GDPR

GDPR

Adatbiztonsági Megfelelés

Az OZZO HUNGARY ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA


Bevezetés

Célunk annak biztosítása, hogy biztonságban érezze magát a weboldalunkon, így fontos számunkra az Ön magánéletének és személyiségi jogainak védelme. Ezért, kérjük, alaposan olvassa át a weboldalunk működéséről szóló alábbi összefoglalót. Bízhat abban, hogy az adatkezelés átláthatóan és tisztességesen történik, és megteszünk mindent, hogy az adatait gondosan és felelősen kezeljük.

Az alábbi Adatvédelmi szabályzat célja tájékoztatás nyújtása az Ön részére arról, hogy hogyan használjuk a személyes adatait, amellyel kapcsolatosan megfelelünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) és az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) szigorú követelményeinek.

Az OZZO Hungary Kft. adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

- 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Infotv.);
- 2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);
- 1997. évi CLV. törvény – a fogyasztóvédelemről (Fgytv.);
- 1998. évi XIX. törvény – a büntetőeljárásról (Be.);
- 2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);
- 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs
társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.);
- 2003. évi C. törvény – az elektronikus hírközlésről (Eht.);
- 2005. évi CXXXIII. törvény – a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység
szabályairól (SzVMt.);
- 2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól
(Grt.),
- 2012. évi CLIX. törvény – a postai szolgáltatásokról (Postatv.)

Az adatkezelő adatai és az adatvédelmi tisztviselő elérhetőségei

A GDPR, az EU tagállamokban irányadó más adatvédelmi jogszabályok és az adatvédelemre vonatkozó más előírások szerint az adatkezelő:

VABI HUNGÁRIA Kft. (Továbbiakban OZZO HUNGARY)
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-333167
Székhely: Magyarország, 1152 Budapest, Galgó u. 4.

(nem posta és iroda vagy vevőszolgálat cím)
adószám: 25548312-2-42
központi telefonszám: +36 30 600 6575
e-mail cím: ozzohungary@gmail.com

Az adatkezelő adatvédelmi tisztviselője a következő e-mail-címen vagy postacímen érhető el:
e-mail: ozzohungary@gmail.com

postacím: Adatvédelmi Tisztviselő, VABI Hungária Kft., H-8095, Pákozd Pf. 2


A személyes adatok

Ennek megfelelően egyértelmű tájékoztatást szeretnénk adni arról, hogy a www.ozzohungary.hu
amennyiben ilyen tevékenységet végez, akkor a weboldalunk sütijeit („cookies”) hogyan használjuk fel, illetve miként tároljuk.

A sütik kis méretű szöveges, képi vagy szoftverfájlok, amelyeket az Ön számítógépén, okostelefonján vagy webhelyek böngészésekor interneteléréshez használt egyéb eszközein helyezünk el és tárolunk.  A sütik rendkívül hasznos eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy az internetes oldal Önt felismerje, továbbá, hogy naplózza az időpontokat, amikor Ön egy adott oldalra ellátogat. Emellett lehetővé teszik, hogy a weboldallal Ön biztonságos kapcsolatot létesítsen, és a felhasználói élményt is növelik azáltal, hogy a weboldallal kapcsolatos élményét javítják, a kapcsolatot biztosítják és/vagy egy adott oldal tartalmát az Ön érdeklődési köréhez igazítják.

A sütik által az Ön számítógépén rövid ideig tárolt információ az alábbiakra vonatkozhat: azon  weboldalak, amelyekre Ön a sütit tartalmazó számítógépével ellátogatott; azok a hirdetések, amelyekre Ön rákattintott; az Ön által használt böngésző típusa; az Ön IP-címe; és az adott weboldal számára Ön által megadott információ (a sütik alkalmazásával elkerülhető az információ ismételt megadása). A sütikre, webelemzési szolgáltatásokra és az alkalmazott közösségi média plug-inekre külön Süti szabályzat vonatkozik.

A termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos, különleges ajánlatokra és más üzenetekre,
mint pl. hírlevelekre vonatkozó információk közlése

Arra használjuk az adatait, hogy megküldjük az Ön által kért információt a termékeinkről,  szolgáltatásainkról és más különleges ajánlatokról az Ön által megadott e-mail-címre. Ezt csak előzetes hozzájárulásával tesszük, vagy, ha jogszabályok lehetővé teszik ezt. Az ilyen kommunikációhoz való hozzájárulásra a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja és a 7. Cikk vonatkozik.

Feliratkozás hírlevelekre
Weboldalon keresztül: Lehetősége van feliratkozni ingyenes hírlevélre a weboldalunkon. Amikor feliratkozik a hírlevélre, a megadott adatok továbbításra kerülnek hozzánk, így legalább az Ön e-mail-címe. A regisztráció „kettős hozzájárulásos (opt-in)” eljárással történik, amelynek során kap egy emailt a regisztrációkor, amelyben megkérik, hogy erősítse meg a regisztrációját. Ez a megerősítés szükséges ahhoz, hogy megelőzzük, hogy valaki olyan e-mail-címeket regisztráljon, amik nem hozzá tartoznak. Az Ön hozzájárulása megszerzésre kerül az adatkezeléshez a regisztrációs eljárás során és a jelen. Adatvédelmi szabályzat is megtekinthető ekkor.

a) Más forrásból:

Önnek lehetősége van feliratkozni ingyenes hírlevélre a z OZZO HUNGARY vagy más társaság által szervezett nyereményjátékban való részvétel során. A feliratkozás akként történik, hogy Ön a feliratkozásra vonatkozó nyilatkozat közelében elhelyezett jelölőnégyzetet kipipálja. Ekkor az Ön hozzájárulása megszerzésre kerül az adatkezeléshez. A jelölőnégyzet kipipálását megelőzően az Adatvédelmi szabályzat is megtekinthető. A feliratkozást követően a nyereményjátékba történő regisztráció során megadott adatai bekerülnek a OZZO HUNGARY hírlevél adatbázisába.

b) Személyesen történő regisztráció
A weboldalunkon felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy regisztráljon a személyes adatai megadásával. Ezeket az adatokat egy űrlapon adja meg, amely megküldésre kerül részünkre és ezeket az adatokat tároljuk. Az elvégzett regisztráció szükséges a szerződés teljesítéséhez vagy a szerződés előkészítéséhez és így a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontján alapszik. A szerződések megkötéséhez és teljesítéséhez szükségünk van az adott helyzettől függő kapcsolattartási adatokra, például név, szállítási cím, számlázási cím, e-mail-cím és a választott fizetési módra vonatkozó információra. Szintén felhasználjuk az adatait a vásárlói adataink kezeléséhez, hogy csak pontos adatokat tároljunk. Az elírások megelőzése és annak biztosítása érdekében, hogy a megrendelt termékek tényleg elérjenek Önhöz, ellenőrizzük a megadásakor, hogy a címe teljes és helyes.


c) Megrendelések látogatóként
Amennyiben az OZZO HUNGARY biztosít olyan rendelési lehetőséget a honlapján, amely szerint Önnek lehetősége van látogatóként megrendelést leadni, akkor nem kell regisztrálnia a megrendelése leadása előtt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy jövőbeni rendelések esetén újra meg kell majd adnia az adatait.
A látogatói megrendelésekhez megadott adatait a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja szerint a szerződés teljesítése érdekében gyűjtjük, kezeljük és használjuk fel. Az Ön által megadott információkat az adatkezelés és a megrendelésén teljesítésének idejére tároljuk. Az Ön adatai ezt követően törlésre kerülnek, kivéve, ha úgy dönt, hogy aktiválja a vásárlói fiókját a megrendeléstől számított 14 napon belül. A jogszabályi, alapító okirati vagy szerződéses megőrzési időre vonatkozó kötelezettségek miatt törlés helyett, az általunk tárolandó adatokhoz csak korlátozzuk a hozzáférést, hogy megelőzzük a jövőbeni eltérő célokra való felhasználást.


d) Vegyes
A GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) és f) pontja szerint tároljuk és felhasználjuk az Ön személyes adatait és műszaki információkat, ahol ez szükséges a weboldalunkon történő visszaélések vagy más jogellenes magatartások megelőzése vagy vizsgálata érdekében, pl. adatbiztonság fenntartása az IT rendszereink elleni támadás esetén. Ezt szintén meg lehet tenni közigazgatási hatóságok vagy bíróságok rendelkezése szerint annyiban, amennyiben ezt előírják részünkre a jogszabályok, valamint a jogaink és érdekeink védelme érdekében és annyiban, amennyiben ez szükséges a követelésekkel szembeni védekezéshez.

 

Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

  • Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és

  • tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint

  • az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

A személyes adatokhoz való hozzáférést, azok törlését, módosítását, vagy kezelésének korlátozását, az adatok hordozhatóságát, az adatkezelések elleni tiltakozást az alábbi módokon tudja érintett kezdeményezni:

  • postai úton a 8095 Pákozd, Postafiók 2.,

  • e-mail útján az ozzohungary@gamail.com e-mail címen,

  • telefonon a +3630-0190058 számon.

 

Az érintett bármikor, ingyenesen leiratkozhat a hírlevélről.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, 6. cikk (1) bekezdés a) pont, az az Infotv. 5. § (1) bekezdése, és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése:

A reklámozó, a reklámszolgáltató, illetve a reklám közzétevője – a hozzájárulásban meghatározott körben – a náluk hozzájáruló nyilatkozatot tevő személyek személyes adatairól nyilvántartást vezet. Az ebben a nyilvántartásban rögzített – a reklám címzettjére vonatkozó – adat csak a hozzájáruló nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően, annak visszavonásáig kezelhető, és harmadik fél számára kizárólag az érintett személy előzetes hozzájárulásával adható át.

Tájékoztatjuk, hogy

  • az adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapul.

  • köteles a személyes adatokat megadni, ha hírlevelet szeretne kapni tőlünk.

  • az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következményekkel jár, hogy nem tudunk Önnek hírlevelet küldeni.

 

Közösségi oldalak

Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre: Facebook/Google+/Twitter/Pinterest/Youtube/Instagram stb. közösségi oldalakon regisztrált neve, illetve a felhasználó nyilvános profilképe.

Az érintettek köre: Valamennyi érintett, aki regisztrált a Facebook/Google+/Twitter/Pinterest/Youtube/Instagram stb. közösségi oldalakon, és „lájkolta” a weboldalt.

Az adatgyűjtés célja: A közösségi oldalakon, a weboldal egyes tartalmi elemeinek, termékeinek, akcióinak vagy magának a weboldalnak a megosztása, illetve „lájkolása”, népszerűsítése.

 

Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje, az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye és az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az adatok forrásáról, azok kezeléséről, illetve az átadás módjáról, és jogalapjáról az adott közösségi oldalon tájékozódhat az érintett.

 

Az adatkezelés a közösségi oldalakon valósul meg, így az adatkezelés időtartamára, módjára, illetve az adatok törlési és módosítási lehetőségeire az adott közösségi oldal szabályozása vonatkozik.

 

Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása személyes adatai kezeléséhez a közösségi oldalakon.



Vásárlói elégedettség mérés

Az OZZO HUNGARY  elkötelezett amellett, hogy a szolgáltatásait magas színvonalon nyújtsa. A vásárlók ellátásának garantálása és a részükre nyújtott szolgáltatások minőségének biztosítása érdekében az OZZO HUNGARY  rendszeresen vizsgálja a társaság tevékenységének hatékonyságát a szolgáltatások színvonalát. Az OZZO HUNGARY  a felmérést teljesen anonim válaszadást biztosító kérdőív segítségével végzi a vásárlói körében.
Az OZZO HUNGARY  a beérkezett visszajelzéseket kiértékeli és azokat az észrevételeket, amelyek megvalósítása hozzájárul a magasabb színvonalú szolgáltatásnyújtáshoz és az alkalmazott rendszerei keretei között megvalósíthatóak, az OZZO HUNGARY Kft. beépíti a belső folyamataiba. Amennyiben a változások a szabályzatok módosítását is igénylik, azokat a soron következő módosítás alkalmával átvezeti. A felmérés eredményéről és a felmérés eredményeként bekövetkező változásokról az OZZO HUNGARY  a honlapján tájékoztatja vásárlóit.


A vásárlás során szerzett felhasználói tapasztalatok és vásárlóink véleménye rendkívül fontosak
számunkra. Ennek érdekében az OZZO HUNGARY  a vásárlását követően vásárlói kérdőívet, vagy erre mutató linket küld a vásárlónak a vásárlás során megadott email címére. A vásárlói kérdőív alapján történő véleménynyilvánítás önkéntes és teljesen anonim módon történik.
Az e-mail címet kizárólag a vásárlói kérdőív elküldésére használjuk. A vásárlói kérdőívben adott válaszokat az OZZO HUNGARY  a válaszadó személyes adataitól teljesen elkülönítve és névtelenül kezeli. A válaszok és a válaszadó közötti kapcsolat nem rekonstruálható.


A vásárlás során Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a vásárlói elégedettség mérés során adott válaszait az OZZO HUNGARY  és az OZZO Brand képviselője, mint adatkezelő kezelje és elégedettségmérés céljából továbbítsa azokat a későbbiekben ilyen estekre leszerződött adatfeldolgozó cégnek (minden felmérés tartalmazza a felmérés adatfeldolgozójának nevét és elérhetőségét).

Amennyiben szeretné visszavonni beleegyezését arra vonatkozóan, hogy az e-mail címét a jövőben is vásárlói elégedettség mérési kérdőívekhez felhasználhassuk, elegendő egy egyszerű üzenetet küldenie részünkre. A lemondási szándékát az alábbi email címen jelezheti: ozzohungary@gmail.com

Ha problémái vannak az esetlegesen megkapott kérdőív megnyitásával, kérjük írjon e-mailt a következő címre: ozzohungary@gmail.com

Személyes adatok továbbítása harmadik személyek részére

A személyes adatai továbbításakor mindig a lehető legmagasabb szintű biztonságot nyújtjuk, ezért az adatait kizárólag olyan szerződéses kötelezettségeket vállalt szolgáltatók és partnerek részére szabotázs, vandalizmus, tűz és árvíz, továbbá a számítógépvírusok, a számítógépes betörések és a szolgálatmegtagadásra vezető támadások ellen. Az üzemeltető a biztonságról szerverszintű és alkalmazásszintű védelmi eljárásokkal gondoskodik.

Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek, protokolltól (email, web, ftp, stb.) függetlenül sérülékenyek az olyan hálózati fenyegetésekkel szemben, amelyek tisztességtelen tevékenységre, szerződés vitatására, vagy az információ felfedésére, módosítására vezetnek. Az ilyen fenyegetésektől megvédendő az adatkezelő megtesz minden tőle elvárható óvintézkedést. A rendszereket megfigyeli annak érdekében, hogy minden biztonsági eltérést rögzíthessen, és bizonyítékkal szolgálhasson minden biztonsági esemény esetében.

A rendszermegfigyelés ezen kívül lehetővé teszi az alkalmazott óvintézkedések hatékonyságának
ellenőrzését is.

A ozzohungary@gmail.com mint adatkezelő nyilvántartja az esetleges adatvédelmi incidenseket, feltüntetve az adatvédelmi incidenshez kapcsolódó tényeket, annak hatásait és az orvoslására tett intézkedéseket.

Más cégek weboldalaira mutató linkek
Weboldalunk tartalmaz más cégek weboldalaira mutató linkeket. Nem felelünk az ezeken a linkeken keresztül elérhető más weboldalak adatbiztonsági gyakorlatáért. Kérjük, érdeklődjön ezen külső weboldalaknál az irányadó adatvédelmi szabályzataikról.

Google Adwords konverziókövetés használata

  1. A „Google AdWords” nevű online reklámprogramot használja az adatkezelő, továbbá annak keretein belül igénybe veszi a Google konverziókövető szolgáltatását. A Google konverziókövetés a Google Inc. elemző szolgáltatása (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“).

  2. Amikor Felhasználó egy weboldalt Google-hirdetés által ér el, akkor egy a konverziókövetéshez szükséges cookie kerül a számítógépére. Ezeknek a cookie-knak az érvényessége korlátozott, és nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot, így a Felhasználó nem is azonosítható általuk.

  3. Amikor a Felhasználó a weboldal bizonyos oldalait böngészi, és a cookie még nem járt le, akkor a Google és az adatkezelő is láthatja, hogy Felhasználó a hirdetésre kattintott.

  4. Minden Google AdWords ügyfél másik cookie-t kap, így azokat az AdWords ügyfeleinek weboldalain keresztül nem lehet nyomon követni.

  5. Az információk – melyeket a konverziókövető cookie-k segítségével szereztek – azt a célt szolgálják, hogy az AdWords konverziókövetést választó ügyfeleinek számára konverziós statisztikákat készítsenek. Az ügyfelek így tájékozódnak a hirdetésükre kattintó és konverziókövető címkével ellátott oldalra továbbított felhasználók számáról. Azonban olyan információkhoz nem jutnak hozzá, melyekkel bármelyik felhasználót azonosítani lehetne.

  6. Ha nem szeretne részt venni a konverziókövetésben, akkor ezt elutasíthatja azáltal, hogy böngészőjében letiltja a cookie-k telepítésének lehetőségét. Ezután Ön nem fog szerepelni a konverziókövetési statisztikákban.

  7. További információ valamint a Google adatvédelmi nyilatkozata az alábbi oldalon érhető el: www.google.de/policies/privacy/

 

 

A Google Analytics alkalmazása

AZ OZZO jogosult a Google Analytics alkalmazást használni, amely a Google Inc. („Google”) webelemző szolgáltatása. A Google Analytics úgynevezett „cookie-kat”, szövegfájlokat használ, amelyeket a számítógépére mentenek, így elősegítik Felhasználó által látogatott weblap használatának elemzését.       

A Felhasználó által használt weboldallal kapcsolatos cookie-kkal létrehozott információk rendszerint a Google egyik USA-beli szerverére kerülnek és tárolódnak. Az IP-anonimizálás weboldali aktiválásával a Google a Felhasználó IP-címét az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más államokban előzőleg megrövidíti.

A teljes IP-címnek a Google USA-ban lévő szerverére történő továbbítására és ottani lerövidítésére csak kivételes esetekben kerül sor. Eme weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra fogja használni, hogy kiértékelje, hogyan használta a Felhasználó a honlapot, továbbá, hogy a weboldal üzemeltetőjének a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készítsen, valamint, hogy a weboldal- és az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat teljesítsen.


https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=huplugint. A Google Analytics keretein belül a Felhasználó böngészője által továbbított IP-címet nem vezeti össze a Google más adataival. A cookie-k tárolását a Felhasználó a böngészőjének megfelelő beállításával megakadályozhatja, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy ennek a honlapnak nem minden funkciója lesz teljes körűen használható. Megakadályozhatja továbbá, hogy a Google gyűjtse és feldolgozza a cookie-k általi, a Felhasználó weboldalhasználattal kapcsolatos adatait (beleértve az IP-címet is), ha letölti és telepíti a következő linken elérhető böngésző

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu
 

Adatvédelmi incidens bejelentése a hatóságnak

Az adatvédelmi incidenst az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, és ha lehetséges, legkésőbb 72 órával azután, hogy az adatvédelmi incidens a tudomására jutott, bejelenti az 55. cikk alapján illetékes felügyeleti hatóságnak, kivéve, ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően nem jár kockázattal a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve. Ha a bejelentés nem történik meg 72 órán belül, mellékelni kell hozzá a késedelem igazolására szolgáló indokokat is.

 

Panasztételi lehetőség

Az adatkezelő esetleges jogsértése ellen panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:
Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 9-11.
Levelezési cím: 1374 Budapest, Pf. 603.
Telefon: 061/391 1400
Fax: 061/391 1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://www.naih.hu

Az Adatvédelmi szabályzat módosításai
Annak biztosítása érdekében, hogy az Adatvédelmi szabályzatunk megfeleljen a mindenkor hatályos jogszabályi követelményeknek, fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk. Ez szintén vonatkozik azokra az esetekre is, amikor az Adatvédelmi szabályzatot azért kell módosítani, hogy új vagy módosított termékeket vagy szolgáltatásokat ismertessünk.

Érvényes: 2020. október 12. Napjától a www.ozzohungary.hu, a www.ozzo.hu, a www.silvergate.hu honlapok és a hozzá csatolt webáruházakra.
üzemeltető:
ozzohungary@gmail.com
Ügyfélszolgálat:
Telefonszám:
+36 30 01910 58
E-mail: ozzohungary@gmail.com

Budapest, 2020 Október 22.

Tekintse meg termékeinket

OZZO HUNGARY

Amennyiben bármely kérdése van, érdeklődik termékeink és/vagy szolgáltatásaink után, keressen az alábbi email címen és telefonszámon minket, azonnal visszahívjuk és tájékoztatjuk.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • YouTube

Email: ozzohungary@gmail.com

Phone:

+36 30 01910 58 (Phone, WhatsApp, Viber)

+36 30 600 6575

Hírlevére feliratozás

© 2023 by OZZO HUNGARY  Proudly created with Wix.comTerms of Use  |   Privacy Policy -GDPR