Search
  • ozzohungary

OZZO SILVERGATE LITE E+

Updated: Oct 22, 2020

AZ OZZO HUNGARY 2020 októberében elkezdte forgalmazni az Európai Unióban az

OZZO SILVERGATE fertötlenítö berendezés elsö típusát a SILVERGATE LITE E+ terméket

Az OZZO SILVERGATE LITE E+ termék

egy olyan automatikusan müködö aeroszolos párafújó fúvókákkal ellátott páraképzö berendezés

(fertötlenítö páraszóró kapu),

melybe belépve, a tartályába töltött ECOWIAN HIGÉN +99 fertotleníto folyadékkal képes lefertötleníteni a berendezésbe belépö személyeket.

A berendezés hideg-gözös spray,

azaz páraszóró rendszerrel felszerelt.

A berendezésbe lépve automatikusan

vagy kézi kontaktus-mentes szenzoros bekapcsolással lép müködésbe.


A berendezés 5 másodperces müködése alatt a ruházaton, szabad testfelületeken és hajon is elvégzi a fertötlenítést, miközben lassan a személy a berendezésben a tengelye körül megfordul egyszer.


A fertötlenítés során kis nedves párás érzést lehet tapasztalni, a megmaradó kis pára másodperceken belül elillan vagy felszárad.


A teljes fertötlenítés 5 másodperces ideje alatt az Ecowian Higén +99 fertötlenítö formula elpusztítja a bepermetezett felületeken a Vírusok, Gombák, Baktériumok és más kórokozók több mint 99%-át!


FONTOS!

Az ECOWIAN HIGÉN +99 formula használata során a SILVERGATE Lite E+ berendezésben lefertötlenített személyt sem bör, sem szem, sem haj irritáció nem éri, a ruházati textil és bör sem károsodik. A termék csak természetes összetevöket tartalmaz, amelyek bírnak biocid és virucid, germicid és fungiucid hatásokkal is.

A termék használata közben védöszemüveg, maszk vagy bármilyen egyéni védöfelszerelés csak akkor szükséges, ha ezt egyébként is a helyiségben való tartózkodás vagy oda belépés szabályozása elrendeli!


Egy fertötlenítö kapu egy tartálynyi (15liter) 7,5%-os arányú hígított Ecowian Higén +99 formulát használva, kb. 530 személyt tud lefertötleníteni. Egy 20 literes tartály keverés esetén ez kb 700 személyre elegendö hígított fertötlenítö folyadékot jelent.


Ez kapacitás felhasználás kevesebb mint 50 forint költséget képez lefertötlenített személyenként.


Amennyiben érdekli a termékünk kérjük keressen meg minket az ismert elérhetöségeken és küldünk elektronikus katalógust és termékismertetöt az ön számára, vagy kollégáink felkeresik önt a tervezett telepítés helyszínén, vagy az irodájában, üzletében.


Az OZZO SILVERGATE LITE E+ terméket jelenleg fehér színü oldalfalakkal lehet megrendelni, de elöre leadott igény szerint igyekszünk megoldani más színekben a gyártást!


Éljünk félelem nélkül, zárjuk ki az életünkböl a SARS-CoV-2 (COVID-19) vírust közösen!


ozzohungary@gmail.com Telefon: +36 30 01910 58 +36 30 6006 575