Search
  • ozzohungary

OZZO SILVERGATE termékcsalád és az ECOWIAN HIGÉN +99 Formula együttmüködése a fertötlenítés terén

Updated: Oct 31, 2020

AZ OZZO HUNGARY a SILVERGATE Fertötlenítö beléptetökapu család EURÓPAI forgalmazásánál megállapodást kötött az ECOWIAN Magyarország Kft-vel az ECOWIAN HIGÉN +99 fertötlenítö formula kizárólagos gyártójával, hogy az OZZO HUNGARY az összes Európában forgalmazott SILVERGATE berendezésekhez az ECOWIAN HIGÉN +99 terméket ajánlja, használja és forgalmazza a vásárlóinak, termékhasználóinak, partnereinek és viszonteladóinak egyaránt.


A nevezett megállapodásra azért került sor, mert az OZZO HUNGARY meggyözödött arról, hogy az ECOWIAN HIGÉN +99 fertötlenítö formula képes hatékonyan, gyorsan és irritáció menetesen a vírusos, bakteriális és gombás fertözések kórokozóit és alkotó elemeit megsemmisíteni, s ezt az elvégzett és dokumentált esettanulmányok és kutatások is igazolták. Ezért az OZZO HUNGARY a kezdeti sikeres tapasztalatok alapján szimbiózisban kívánja használni az OZZO SILVERGATE berendezésekhez az ECOWIAN HIGÉN +99 fertötlenítö formulát, ezzel nem csak hatékony védekezést tud biztosítani a SILVERGATE fertötlenítö beléptetö kapukat használóknak, hanem az üzemeltetőknek is egy igen csak költséghatékony eszközt ad a kezébe.Az ECOWIAN HIGÉN +99 Termékek rendelkeznek minden szükséges hatósági engedélyekkel, amelyek bizonyítják, hogy a fertötlenítö formula se emberre sem állatra nem veszélyes, söt, megkapta az ivóvíz fertőtlenítési engedélyt is a termék, valamint állatgyógyászati kiegészítö kezelésekre is megkapta az engedélyt, mert a formula használatának a hatására az állati elfertözödött sebek is gyorsabban gyógyulnak, antiszeptikus hatása miatt.


Mi is az ECOWIAN HIGÉN +99 Formula?

➢ Az ECOWIAN tisztító és fertötlenítöszer-család tagjai felveszik a harcot a jelenleg ismert vírusok és baktériumok ellen ** : elpusztítják a gombákat, a penészt és az algákat is a felületekröl.

➢ Fertőtlenítö ereje kétszázszor nagyobb, mint az eddig ismert aktív klórt tartalmazó, lúgos kémhatású fertötlenítöszereké.

➢ Hatóideje extrém rövid

➢ A termékcsalád alapjaaz ECOWIAN Higén+99 formula: egy természetes vegyületet tartalmaz, a hipoklórossavat. Ez az anyag az emberi fehérvérsejtekben fordul elö, elsö

védelmi vonalként szolgálva a sebhelyeken a fertözések leküzdésére.

➢ Természetes vegyület

➢ Hatásosan veszi fel a harcot a jelenleg ismert vírusok és baktériumok ellen (HIV, Ebola, HBV, HCV, Murine Noro, Adeno, H1N1, Influenza, Zika, SARS-CoV-2, MERS, Pseudomonas aeruginosa, Legionella, Salmonella enterica, Listeria, Staphylococcus aureus, Rota, Polioma, H5N1 madárinfluenza, Escherichia coli…**)

➢ Egyedülálló magyar innováció

➢ 100%-ban lebomló, környezet-, bör-és felület-barát, ph-semleges

➢ Univerzális felhasználás: a tárgyak felületétöl, a növényeken, állatokon át az emberi szervezetig, felületi fertötlenítö, fertötlenítö kapuk hígított alapanyagaként, stb.

➢ Egyszerű müködési elv és gazdaságos alkalmazás, jelentős költség-optimalizálás


** Az Ecowain Higén+99 nem gyógyszer, NEM gyógyítja az itt felsorolt kórokozók által aktivált betegségeket, hanem egy olyan felület és vízfertötlenítö, csírátlanító környezetbarát biocid fertötlenítöszer amely megakadályozza az átvihetöséget klinikai és kórházi körülmények és hétköznapi körülmények között is, ahol az ezekkel a betegségekkel fertőzött betegeknél, embereknél, használt eszközök nem képesek megfertözni más olyan betegeket, akik szennyezett eszközökkel vagy mütöi környezettel kerülnek kontaktusba.


Mire használható és milyen jellemzöi vannak:


➢Felület fertötlenítés

➢Ivóvíz csírátlanítás

➢Fogyasztásra szánt anyaggal érintkezhet

➢Nyílt sebbel érintkezhet

➢Biofilm eltávolítás

➢Nem okoz szem-és bör irritációt

➢Belégzésre nem okoz irritációt

➢Biológiailag lebomlik


Az ECOWIAN HIGÉN +99 FORMULA Fertötlenítö termékek kaphatóak 0,75 literes újratölthető szórófejes flakonban, 5 és 20 Literes ujratölthetö kannákban és 1000 Literes IBC tartályban is.


Az ECOWIAN HIGÉN +99 FORMULA termékek kaphatóak kézfertötlenítö termékként is 120ml-es eldobható, 0,75 literes szórófejes újratölthető, és 5 Literes újratölthetö kannás kivitelben is.
Amennyiben érdekli az ECOWIAN HIGÉN +99 Fertötlenitö Formula és/vagy az OZZO SILVERGATE LITE E+ és/vagy az OZZO SILVERGATE LITE PRO termékünk kérjük keressen meg minket az ismert elérhetöségeken és küldünk elektronikus katalógust és termékismertetöt az ön számára, vagy kollégáink felkeresik önt a tervezett telepítés helyszínén, vagy az irodájában, üzletében.

Éljünk félelem nélkül, zárjuk ki az életünkből a SARS-CoV-2 (COVID-19) vírust közösen!


ozzohungary@gmail.com Telefon: +36 30 01910 58 +36 30 6006 575


21 views0 comments

Recent Posts

See All