Search
  • ozzohungary

STYLIES TITAN az Ultrahangos szobai fertőtlenítő párásító berendezés SvájcbólMegérkezett a vírus és kórokozó védelem új eszköze a STYLIES TITAN Ultrasonic szobai programozható párologtató az OZZO fertötlenítési eszköztárába, amelyben ECOWIAN HIGÉN +99 fertötlenítö formulát használva kiírtja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és a penészt a szobájából. Svájci termék, Svájci minöség!
400gr/óra párologtató kapacitás

18-150W energia felhasználás üzemmódtól függöen

65nm-töl 160nm-ig helyiség méretig alkalmas fertötleníteni

Digitális kijelzö

Kerámia elöfütési funkció

5,5 literes tartály kapacitás (10%-os Ecowian Higen +99 vizes oldatot javaslunk használni)

Vízkeménység beállitást és vízkötlenítést nem igényel ECOWIAN Higén +99 fertőtlenítő használata mellett, más termék használat esetén ez szükséges.

Méret: 235mm x 200mm x 346mm

Súly üresen: 3,23kgEgyszerü kezelés, tökéletes megoldás a szobájának, irodahelyiségének, vagy közösségi tereinek, osztálytermeknek és kisebb étkezöknek a vírusmentesítéséhez. Az OZZO SILVERGATE fertötlenitö kapuk megakadályozzak a ruhán vagy szabad testfelületeken a vírusok bejutasat az épületbe, vagy helyiségekbe, a STYLIES TITAN légfertötlenitö berendezés pedig a helyiségeket védi a kórokozók ellen a mindennapokban az ECOWIAN HIGÉN +99 fertötlenitö formula hatékony segítségével. Kérje ajánlatunkat a STYLIES TITAN termékre és az ECOWIAN HIGÉN +99 FORMULA 5L-es kiszerelésü termékre.www.ozzo.hu info@ozzo.hu71 views0 comments