RÓLUNK

Ecowian logo 1500x1038.png

AZ OZZO HUNGARY azért jött létre, hogy elsődleges céljaként segítsen a Magyarországi és az Európai Uniós országok járványügyi védekezésében termékeivel.

Ehhez termék-stratégiailag két meghatározó termékre volt szüksége, egy hatékony környezetbarát fertőtlenítőszerre és egy olyan berendezésre, eszközre, amellyel a fertőtlenítő anyagot fel lehet vinni a fertőtleníteni kívánt felületre.

Első feladatként úgy gondoltuk, hogy az emberek és ruházatuk fertőtlenítésével kívánjuk segíteni a védekezést, mivel egy belső teret, egy helyiséget könnyebb ma fertőtleníteni mint egy személyt, aki egy tiszta környezetbe egy fertőtlenített helyiségbe lép be. A piac jelenleg a személyi járványügyi védelemben sok PPE-t (egyéni védőfelszerlést) kínál a védekezésre, arcmaszkokat, arcpajzsokat, védőszemüvegeket és kézfertőtlenítőket.

Azonban hiába a 4 alappillére a védekezésnek (egyéni védőfelszerelések, kézhigiénia, szimptómák és jelek megfigyelése, távolságtartás), ha az emberi test és viselt ruházat felületén sértetlenül juthatnak be egy fertőtlenített közegbe a vírusok és kórokozók.

Erre a problémára kínálunk egy kiváló megoldást az OZZO SILVERGATE aeroszolos  páraszóró fertőtlenítő kaput és a fertőtlenítő folyadékát az ECOWIAN Higén +99 formulát, amely képes pár másodperc alatt környezetbarát módon (szem, bőr, nyálkahártya irritáció és ruházat haj vagy bőr sérülése nélkül) lefertőtleníteni a fertőtlenítő kapu használó személyt, s ezzel biztonságosabbá téve a helyiségbe való belépését és a fertőzésátadási képességének a minimálisra való csökkentését.  Ez a megoldás az első lépés az OZZO HUNGARY tevékenységében, ezzel igyekszünk támogatni a lakosságot és az egészségügyi valamint hatósági személyeket, a dolgozókat, hogy biztonságosabb környezetben tudják végezni a napi teendőiket, s csökkentsük a fertőzésveszélyt és megbetegedés kockázatot közösen!

A Vírusok és Baktériumok velünk élnek, nem félni kell tőlük,

hanem észszerűen védekezni ellenük és megtanulni élni velük!

Elhivatottságunk

AZ OZZO HUNGARY és munkatársai, partnerei elhivatottak abban, hogy a leghatékonyabb és a lehető legkörnyezetbarátabb technológiákkal segítsenek a járványügyi egészségügyi vészhelyzetek elhárításban és a mindennapi higiénés feladatok támogatásában.

Ezért választottuk stratégiai partnerünknek az ECOWIAN Magyarország Kft-t is, mert ők is elhivatottak a környezet kímélő és hatékony technológiák kifejlesztésében és alkalmazásában. Várunk minden olyan vállalkozást és intézményt akik szintén ezt az utat választják és ők is környezetkímélő technológiákat szeretnének alkalmazni vagy teszik most is.

Szíves segítünk kialakítani a járványügyi védekezési stratégiájukat, s ebben szakértő kollégáink állnak segítségükre személyesen, e-mailben vagy telefonon is.

Ecowian logo 1500x1038.png
 
Keyboard and Mouse

Jövőképünk

Az OZZO HUNGARY igyekszik minál több Európai Uniós országban képviseletet nyitni, vagy együttműködő stratégiai partnereket bevonni ezen hatékony és környezetbarát technológiák forgalmazásában és alkalmazásában. Azonban kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a magyarországi jelenlétünk is a lehető legerősebb legyen, mind a járványügyi védekezés terén, mind az egyéb fertőtlenítési és ipari tisztítási területen.

Ehhez az ECOWIAN fertőtlenítési és vegyész és biológus szakemberei, valamint az OZZO HUNGARY certifikált COVID-19 megfelelőségi tisztségviselői és tanácsadói állnak az önök rendelkezésére. Éljenek ezzel a lehetőséggel és kérjenek személyes konzultációt vagy próba fertőtlenítést, ahol meggyőződhetnek a hatékonyságról és a költségtakarékossági adatokról.

Ossza meg véleményét vagy javaslatát velünk E-mailben!